A produksi garment profésional sarta usaha ékspor, pausahaan diadegkeun dina 2013. Supporing parabot leuwih ti 100pieces (susunan), kapasitas productin taunan 500.000 sapotong;Sampling kamar: 10 pagawe terampil;Pola Master: 2 pagawe kacida ngalaman;garis produk bulk: 60 pagawe pikeun 3lines;Pagawé kantor: 10 pagawé.

Produk utama kami: sagala jinis produk kints, Jaket, suilting woolen, fashion awéwé sareng seueur deui.Produk dijual ka Amérika, Eropa, Korea, Australia sareng tempat anu sanés.